Agnete Damkjær | Agnete Damkjær

Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Agnete Damkjær

Publiceret

03. september
2017

Agnete DamkjærJeg hedder Agnete Damkjær og er 41 år og har siddet i Middelfart byråd i 8 år. De sidste 4 år som formand for Miljø og energiudvalget.
Jeg Bor i Middelfart med mine tre børn og arbejder til daglig på Ejby Skole som skolepædagog.

Til valget i november er jeg spidskandidat for Radikale Venstre i Middelfart.

Jeg er meget optaget af naturen og løber, cykler og går gerne ture i og omkring kysten. Synes det er en sand fornøjelse at færdes på kommunens stier og vil arbejde for der kommer flere og kommunen derved opnår en bedre sammenhængskraft.

Jeg er fortaler for, at vi tænker Middelfart kommune som en helhed. Vi er sammen om at skabe et godt sted at leve og bo. Fællesskab er noget vi giver til hinanden.
Vi skal vise tillid og selvbestemmelse til skolerne. Middelfart kommunes skoler må gerne være forskellige, for befolkningen i kommunen er forskellig. Det skal der være plads til.

Samtidig synes jeg vi skal træffe beslutningerne sammen med borgerne og ser gerne at der i den nye valgperiode oprettes flere borgernære udvalg (§ 17. stk. 4 udvalg) til løsning af en konkret opgaver
Middelfart er en grøn kommune og det skal vi også fortsat være - jeg ser gerne Middelfart kommune går forrest og bliver Cirkulær Frikommune.

Jeg er klar til at tale med Jer om ovenstående.

Mød mig også på facebook

Venlig hilsen

Agnete Damkjær
Formand for miljø og energiudvalget.